Invitasjon til ekstraordinært årsmøte

Postet av Brandbu IF den 18. Okt 2019

Invitasjon til ekstraordinært årsmøteInvitasjon til ekstraordinært årsmøte

Alle våre medlemmer inviteres til ekstraordinært årsmøte i Brandbu Idretsforening.

Eneste sak på dagsorden; Oppstart av egen Styrkeløft gruppe.

DATO: tirsdag 5. november kl. 19.00 2019

Sted: Storstua ,Jens Røyslies veg 5, 2760 Brandbu

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år og hatt gyldig medlemskap i minst én måned.

Det ekstraordinære årsmøtet vil ha følgende agenda:

1. Godkjenning av de stemmeberettigede

2. Godkjenning av innkalling, saksliste og forretningsorden

3. Velge dirigent, referent, samt to medlemmer til å skrive under protokollen

4. Behandling av styrets forslag om ny gruppe i idrettslaget tilknyttet Norges Styrkeløft forbund

1. Forslag til vedtak: Årsmøtet vedtar å opprette ei ny gruppe som er knyttet til Norges Styrkeløft forbund. Gruppa skal ha egen leder og økonomi på linje med de andre gruppene og i henhold til vår organisasjonsplan.
  2. Som en følge av forslaget, vedtas Forslag-NY-Organisasjonsplan_for_Brandbu_Idretsforening_nevember-2019.pdf for Brandbu Idretsforening

Vel møtt!

Lederkurs for ungdom

Postet av Brandbu IF den 29. Sep 2019

Har du lyst til å bli med på å utvikle Brandbu Idretsforening i åra fremover? Bli med på lederkurs for ungdom. Har du lyst tar du kontakt med Ove på mobil 95291606

Flott kurs i tilrettelegging paraidrett!

Postet av Brandbu IF den 27. Sep 2019

Så glade blir en etter et vellykket kurs i tilrettelegging for paraidrett

Det ble en flott kurskveld for alle som var med i går på tilrettelegging av trening i paraidrett. Etter fine diskusjoner og tips på teoridelen, ble det ei fin økt i gymsalen.

Takk til Hilde Haakenstad Oppland Idrettskrets og Instruktør Maj Britt Nyheim for en vel planlagt og gjennomført kveld.

Mye moro med ballonger og fluesmekker

Stor iver i øvelsene

Fart og innsats over hele linja

Ny bestilling Bif dresser-HASTER

Postet av Brandbu IF den 19. Sep 2019

Hei! Nå er det tid for og bestille klubbdress for de som ikke har eller trenger ny. Bestillings frist er 15/10-19.

Dressen bestilles på Intersport i Brandbu og der kan også størrelser og type (u/for eller med for) prøves. Dressen betales på Intersport ved henting.

Bestillings skjema klubbdress Bif Swix klubbdress 2019 bestillingsskjema.xlsx

Bestillings skjema klubbdress ski Bif Swix klubbdress Skigruppa 2019 bestillingsskjema.xlsx

Babysvømmingen starter lørdag 14. september

Postet av Brandbu IF den 14. Sep 2019

Velkommen til babysvømmingen som starter 14. september kl. 11.00. Vi bruker de samme garderobene som Helsesports gruppa, ved hovedinngangen til bassenget.

Det er ikke noen låsbare oppbevaringsplass i garderobene, så hvis du tar med verdisaker inn, så er det på eget ansvar.

Velkommen til hyggelige badedager med Brandbu if.