Antidoping seminar

Postet av Brandbu IF den 12. Nov 2019

Hans Jørgen Kvåle - Antidoping Norge

Hans Jørgen Kvåle hadde et interessant seminar for de frammøte på gårsdagens antidoping seminar. Lydhøre aktive, trenere og ledere fikk mange aha opplevelser på hva doping er og hva det gjør med den enkelte.

Som rent idrettslag skal alle våre utøvere over 15 år, trenere, ledere og tillitsvalgte igjennom opplegget for ren utøver. Dette er et viktig arbeid og som gir alle et innblikk i en problematisk bakside av idretten.

Alle vil etter hvert bli presentert opplegget og bedt om å gjennomføre opplærings delen av antidoping arbeidet. 

En lydhør gjeng på antidoping kveld


0 Kommentar

Ingen er homo i 2. divisjon

Postet av Brandbu IF den 6. Nov 2019

Da er det lagt ut billetter til dere til stykket «Ingen er homo i 2.divisjon» i Hadeland kultursal 19.november. Paneldebatt rundt temaet kl 18 i foajeen, selve stykket starter kl 19.

Det er også muligheter å kjøpe ekstra på vanlig måte, kr 130 per billett. Mer info her:https://kulturhadeland.no/program/?t=ingen-er-homo-i-2-divisjon&s=lr7g4z&fbclid=IwAR21u9vOvOijFmpNwXIlVwqWqlyntFpsWeZILHSAoCD0A-1Y9WaZFFnYKG0 


0 Kommentar

Styrkeløft ny gren i Bif

Postet av Brandbu IF den 6. Nov 2019

Da er det en glede å ønske styrkeløfter miljøet velkommen inn i klubben. Ekstraordinært årsmøte vedtok å opprette ny gruppe i laget. Her er Niklas Kanten omkranset av AU. Dette blir veldig bra. Når alt det formelle er på plass, blir det full aktivitet etter nyttår👍


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline