Trening fram til nyttår.

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 3. Des 2019

Brandbu Barneskole er stengt for trening fram til jul, så treninga 9. og 16. desember går dessverre ut for yngste gruppe. Men den eldste gruppa (11-99) møtes ved Brandbu Idrettshall, og trener spenst ute, og basisstyrke inne. Treninga vil vare fra 18:00 til 19:30.

Onsdagstreninga fra 16:30 -18:00 blir som vanlig fram til jul.

I romjula har vi trening i Brandbu Idrettshall fredag 27. desember fra 14:00 til 16:00.

Oppstart trening etter jul er mandag 6. januar.

Magnus skal til EM i terrengløp i Lisboa i desember

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 27. Nov 2019

Det norske juniorlaget for herrer som vant nordisk mesterskap i Finland 10 november. Fra venstre: Magnus Tuv Myhre, Håkon Stavik, Jonatan Vedvik og Ibrahim Buras. Foto: Erik Sakshaug

Norges Friidrettsforbund har tatt ut Magnus Tuv Myhre, fra Brandbu IF, til å representere NORGE under Europamesterskapet i terrengløp som arrangeres i Lisboa, Portugal søndag 8. desember 2019.
De har tatt ut det samme laget som vant nordisk mesterskap i Finland 10. november.

Hele Brandbu heier på Magnus og resten av det norske laget.

Lykke til!

Sterkt løp av Magnus i Nordisk mesterskap i terrengløp

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Nov 2019

Landslagsdebutanten Magnus Tuv Myhre fra Brandbu IF leverte et solid resultat i juniorlandskampen. Han ble nr. 8, 19 sekunder bak vinnerne Håkon Stavik. Gratulerer Magnus!

Resultater

Det norske juniorlaget for herrer. Fra venstre: Magnus Tuv Myhre, Håkon Stavik, Jonatan Vedvik og Ibrahim Buras.
(Foto hentet fra friidrett.no. Fotograf: Erik Sakshaug.)

Flott innsats i KM i Søndre Land

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Nov 2019

Lørdag 9. november var det kretsmesterskap i hoppøvelser uten tilløp for Oppland og Hedmark i Søndre Land-Hallen. Blant 19 deltakere fra tre klubber var det 3 utøvere fra Brandbu IF.

Maria Elvestuen (12) deltok i både høyde u. tilløp og lengde u. tilløp. Hun oppnådde 2,15 m i lengde u. tilløp og 0,95 m i høyde u. tilløp. Hennes resultat i lengde u. tilløp ga 910 poeng på Tyrving-tabellen.

Maria, lengde u. tilløp

Guro Kvamme (17) oppnådde 2,24 m i lengde u. tilløp og 1,10 m i høyde u. tilløp.

Guro, lengde u. tilløp

Ingrid Torlin Erichsen (18) deltok også i begge øvelser. Hun oppnådde 2,15 i lengde u. tilløp og 1,05 i høyde u. tilløp.

Ingrid Torlin Erichsen, lengde u. tilløp

Flott innsats av alle tre!