Steke løp av Mali og Ulrik- Flott innsats av Oscar

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 21. Jun 2020

Mali (13) og Ulrik (12) Jåvoll Hagen deltok i Tjøme løpeklubb sitt siste løp i vårens virtuelle 5 km 21. juni. Kontrollmålt løype. Det ble i løpt i heat og Ulrik perset stort med tiden 16:41. Ulrik ble tredje beste i herreklassen. Mali fikk tiden 19:55 og ble beste dame sammenlagt. Vi gratulerer begge med flotte prestasjoner.

Oscar Julsvik Kristoffersen (15) deltok i tredje løp i Oppdalskarusellen og fikk prøvd seg på et skikkelig motbakkeløp. Flott innsats av Oscar, som fikk tilden 22:15:5. Oscar har deltatt i alle tre løpene så langt og ligger på en 19. plass sammenlagt. Lykke til med de siste to løpene, Oscar.

Team Innlandet Totenbanken

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 15. Jun 2020

Innlandet friidrettskrets har nå startet opp Team Innlandet Totenbanken. Teamet består av 23 utøvere, og to av de er fra Brandbu IF: Magnus Tuv Myhre (5000 m) og Lotta Flatum Fallingen (diskos og kule).
Se laget: team-uttak-innlandet-totenbanken-.docx

Ta idrettsmerke på Brandbu stadion 2020

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 8. Jun 2020

Det blir også i år mulighet for å ta idrettsmerker på Brandbu stadion. Idrettsmerke er en fin mulighet til å motivere seg for å holde seg i form. Her kan alle delta og sette seg egne mål utfra sine forutsetninger og ambisjoner. Det er flere valgmuligheter når det gjelder øvelser.

Vi legger til rette for idrettsmerker tre mandager i juni, tre i august. Alle dager starter vi opp kl. 19.00.

Møt opp på Brandbu stadion en av følgende mandager:

8.juni, 15. juni og 22. juni

17. august, 24. august og 31. august

Kontaktperson Inger Torunn Østen: tlf. 930 65 682

Se også informasjon på vårt nettsted: Idrettsmerke

Velkommen!

Nok et sterkt løp av Magnus!

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 8. Jun 2020

Magnus Tuv Myhre (Brandbu IF) løp nok et sterkt løp og kom på 2. andre plass 3 000 m på Bislett søndag 7. juni, med tiden 8.09.87. Simen Halle vant på tiden 8.06.91 i et sterkt heat. En flott prestasjon av Magnus, som løp inn til ny klubbrekord på 3 000m Den tidligere rekorden var på 8.19.3 og Aksel Grindaker og Dag Anmarkrud delte den. Gratulerer så mye, Magnus!