Gulbrandsen & Olimb karusellen - Resultater 6. og 7. løp

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 17. Sep 2020

En sprek gjeng er klare for å løpe 1350 m.

Torsdag 17. september ble siste løp gjennomført i fin høstsol. Resultatene finner dere her: Resultater 7 løp.jpg

Resultater fra løpet 10. september finner du her: Resultater.pdf

Denne fine flokken ville løpe to runder i dag - her var det flere som perset. Gratulerer!

Flotte utøvere klare for start på 450 m. Full innsats av dere alle.

Bilder fra løpet torsdag 10. september:

Takk til utøvere, medhjelper og heiegjeng for flott gjennomført karusell i år.

En stor takk til vår sponsor for karusellen:

NM senior: Sølv til Lotta, bronse til Kjetil, fjerde til Magnus!

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 17. Sep 2020

På søndag lykkes endelig Lotta i diskos. Etter tre omganger lå hun på en sikker tredjeplass, uten fullklaff. I femte omgang gikk hun opp på andreplass, før hun avsluttet med hennes lengste kast på 48,64. Elisabeth Thon Rosvold vant med 49,76, som hun oppnådde i andre omgang.

Her er hva de skriver om Lotta i Hadeland

Kjetil innfridde med årsbeste og bronsemedalje. Han startet med et litt mislykket kast på 56 meter, før han kastet over 60 meter i andre omgang. I tredje kastet han 60,86, som ble hans lengste kast. Han kastet også over 60 meter i 5. omgang. Han var den eneste med 6 gyldige kast. Vi kan trygt si at Kjetil fikk ut sitt beste på nåværende tidspunkt. Hans hardeste konkurrent om 3. plassen, Richar Villanger, kastet 59,59 i første omgang, men klarte ikke å forbedre seg. Richard tok sølv i 2013, som var første gang Kjetil kom på pallen. Samme plass fikk Kjetil også i 2017, da han slo Evald Osnes Devik i kampen om bronsen. Men Evald vant denne gangen en klar sølvmedalje med 65,10. Gullet var det aldri noe spørsmål om. Eivind Henriksen vant for 11. gang på rad, med 76,40.

Her er hva de skriver om Kjetil i Hadeland.

Lotta lykkes dessverre ikke i kule på fredag. Selv om hun var den deltakeren med lengst årsbeste, 13,59, fikk hun det ikke helt til denne gangen. Hun endte opp med 12,92, som ga den sure 4. plassen, kun tre cm. fra bronsen. Elisabeth Thon Rosvold vant med 13,56, altså tre cm. bak resultatet Lotta oppnådde under Jr. NM tidligere i år. Vi håper det går bedre med diskos på søndag!

Mer fornøyd med en fjerdeplass tror vi Magnus var. Det var så mange deltakere på 5000 meter, at det måtte deles opp i fire heat. Magnus løp i det siste og beste heatet. De startet sakte, og lå underveis bak tidene i det tredje heatet, men farten tok seg opp mot slutten. Det ble en voldsom spurt, og ut på oppløpssiden lå Magnus på tredje-plass, men endte opp med en fjerde-plass. Han slo flere tidligere medaljevinnere på distansen, og fikk tiden 14,04,46. Narve Gilje Nordås vant med 14,02,66.

Velkommen til 7. løp i Gulbrandsen & Olimb karusellen 2020 - torsdag 17. september

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Sep 2020

Brandbu IF friidrett ønsker velkommen til 7. løp i Gulbrandsen & Olimb karusellen torsdag 17. september. Første start kl. 18.30. Henting av startnr. fra kl. 18.00.

Løpet arrangeres i tråd med helsemyndighetens smittevernregler mht til koronavirus og friidrettsforbundets veileder for konkurranser.

Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som for eksempel feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt almenntilstand, skal ikke delta i på stevnet.

Kun forhåndspåmelding på nett

Vi har gått over til elektronisk forhåndspåmelding.

Gå inn på: https://mosjon.friidrett.no/participant/arrangement.aspx?id=321829#init

Påmeldingsfrist kl. 23.00 dagen onsdag 16. september.

Valgfri distanse: 450 m, 900 m og 1 350 m (Dæhlenmoen)

Det blir trekning av gavekort fra Intersport Brandbu etter løpet.

Karusellen støttes av Gulbrandsen & Olimb:

Resultater GAST-stevnet 13.09.2020

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 5. Sep 2020

Resultatene finner du her

Bestemannspremier GAST-stevnet
KlasseØvelseUtøverKlubbResultatPoeng
Gutter 16Slegge 5kgØystein Solheim HyttenTønsberg Friidrettsklubb61,201092
Jenter 17Slegge 3kgRuth-Magrethe Austad NilsenModum Friidrettsklubb58,951179
Menn SeniorKule 7,26 kgMarcin Tomasz GasiorowskiBegnadalen IL15,82846

Resultater - Gulbrandsen og Olimb karusellen - klubbmesterskap 3. september

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 5. Sep 2020

Klubbmesterskap i terrengløp med ble arrangert torsdag 3. september med mange flotte løpere på plass i Dæhlenmoen. Mali Jåvoll Hagen og Hans Jørgen Kvåle ble klubbmestere. Resultatene finner du her: GOK 5 2020 Resultater.pdf

Etter løpet var premieutdeling og servering på friidrettsbanen. Takk til dere alle for deltakelsen.

Det blir terrengløp i Dæhlenmoen også torsdag 10. september og torsdag 17. september. Oppmøte kl. 18.00.

De yngste er i gang med løpet sitt. Flott innsats av alle.

Klare for start 1 350 m.

Klubbmester, Hans Jørgen, i gang med løpet sitt.

Klubbmester, Mali Jåvoll Hagen, har fått tre napp i pokalen og får den til odel og eie. Gratulerer!

Vi takker Gulbrandsen & Olimb for støtten til gjennomføring av terrengløpene.

Levert avIdrettenOnline