Imponerende sterkt løp av Magnus

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 31. Mai 2020


Magnus Tuv Myhre løp imponerende sterkt på elitestevnet Per Halle Invitational i Tønsberg lørdag 30. mai. Det ble andreplass på 5 000 m i et meget sterkt heat, med tiden 13,56,23. Ferdinand Kvan Edman (Sturla) vant på tiden 13,46,22. 

Magnus satte ny pers og den magiske 14 minuttersgrensa er nådd. Under Moghagen Bil Cup 1 i midten av mai satte Magnus ny pers og klubbrekord på 14,22,62 i et sololøp i 5 grader og østavind. Den rekorden ble ikke stående lenge. Vi gleder oss til resten av sesongen, Magnus. Gratulerer så mye med ny klubbrekord igjen!


0 Kommentar

Velkommen til Mohagen Bil Cup 2 - Diskos og slegge

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 21. Mai 2020

Onsdag 3. juni er det klart for Mohagen Bil Cup 2. På grunn av korona-restriksjoner blir det kun to øvelser; diskos på Brandbu stadion og slegge på Rosendalsbanen.

Link til påmelding: https://wp.nif.no/PageOrgDetail.aspx?LinkId=57416  


Stevnet arrangeres i tråd med helsemyndighetens smittevernregler mht til koronavirus og friidrettsforbundets veileder for konkurranser.

 

Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som for eksempel feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt almenntilstand, skal ikke delta i på stevnet.

Av smittevernhensyn har vi ikke kiosken åpen. Vi bruker ikke startnummer på dette stevnet.
Avkryssing skjer ved å sende sms/e-post til Christin Flatum: 936 81 172 / kasserer.friidrett@brandbuif.no før kl. 17.00 onsdag 3. juni.

 

Stevnet starter kl. 18.30.

Registrering og innveiing av kastredskaper på Brandbu stadion fra kl. 18.00-18.30.

 

Forhåndspåmelding i MinIdrett.

 

Startkontingent: 50 kr per utøver ved forhåndspåmelding

Betal gjerne med Vipps: 110 386

 

Vår samarbeidspartner for stevnene er Mohagen Bil:


0 Kommentar

Lotta passert i kveld den magiske 50 meter`n

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 15. Mai 2020

Det ble en super start på kastsesongen for Lotta. Under kveldens kastkarusell i Asker ble det pers, med lengden 50,14 m. Utrolig gøy for Lotta å passere 50- meteren. Med dette kastet tok hun U20 VM- kravet (et mesterskap som selvfølgelig er avlyst). Lotta ble i dag nr. 2, bak Elisabeth Thon Rosvold (som vant senior-NM i fjor). Hun oppnådde 50,75 m som sitt beste kast. Det blir spennende å følge disse to uhyre lovende diskoskasterne denne sesongen.
1 Kommentar

Magnus med ny klubbrekord på 5 000 m på Mohagen Bil Cup 1

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 13. Mai 2020

Mohagen Bil Cup 1 ble gjennomført på Brandbu stadion onsdag 13. mai med en øvelse; 5 000 m. I det kalde maiværet med 5 grader og svak østavind løp Magnus Tuv Myhre (20) inn til ny klubbrekord på tiden 14.22.62. Magnus løp jevnt og fint hele veien, og avsluttet med en meget bra sisterunde, hvor han også hadde krefter til fin spurt de siste 200 m. Magnus løp alene som eneste utøver i første heat, så dette var en meget sterk prestasjon. Det er 41 år siden Aksel Grindaker satte den forrige klubbrekord på 5 000 m i Brandbu IF, så det er kjempeflott at Magnus klarte det. Gratulerer så mye. 


                Magnus i fint driv

I andre heat ble det også flotte resultater. Bjarte Bjertnæs (18) løp på 16.23.23 og satte ny pers. Johannes Bjertnæs (22) løp på 16.24.49. Gratulerer så mye til begge brødrene Bjertnæs med flotte løp.

Johannes og Bjarte i andre heat


Resultatliste0 Kommentar

5 000 m på Mohagen Bil Cup 1

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 9. Mai 2020


Brandbu IF friidrett arrangerer Mohagen Bil Cup 1 onsdag 13. mai. Stevne var egentlig avlyst på grunn av korona-restriksjoner, men nå blir det mulighet for å løpe 5 000 m for den som vil prøve seg. 

Smittevernregler må overholdes. Deltakerne må derfor løpe en og en.

Stevnene starter kl. 19.30. Registrering fra kl. 19.15.

Påmelding i MinIdrett.
 

Startkontingent: 50 kr per utøver

Betaling med Vipps: 110 386

Takk til Mohagen Bil som er vår samarbeidspartner for stevnet.0 Kommentar

Oppstart av trening for utøvere under 11 år og for funksjonshemmede

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 7. Mai 2020

Mandag 11. mai starter vi opp igjen med organisert trening for aldersgruppa 5-11 år. Det blir treningstilbud på friidrettsbanen på mandager fra kl. 17.30 – 18.30. På onsdag møtes vi på banen kl. 18.00 og går ned i Størenslunden og trener i amfiet der.

 Onsdag 13. mai starter vi opp igjen med organisert trening for utviklingshemmede fra kl. 17.00 – 18.00.


Smittevernreglene skal overholdes på trening. Det vil i hovedsak si ingen nærkontakt, og en minimumsavstand på en meter mellom personer. Treningen kan kun gjennomføres i grupper på maksimalt 20 personer. Trener inngår i dette antallet. Det kan imidlertid være flere grupper på et anlegg så lenge avstandsbestemmelsene overholdes. NFIF anbefaler at man holder en så stor avstand som mulig mellom gruppene, og minimum 10 meter.


Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal ikke delta i noen form for aktivitet.

Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten. Alle må vaske hender før trening. Vi setter fram håndsprit ved kaldtlageret. Alle må komme med rene klær på trening og alle klær må vaskes i 60 grader etter trening.

 Ved bruk av alle typer utstyr er den generelle regelen at utstyret kun kan berøres av en person. Videre må utstyret desinfiseres før og etter bruk. Det vil derfor bli begrenset mulighet for bruk av utstyr.

Friidrettsforbundets regler for trening gjelder for treningene vår. Les reglene her:

Kjøreregler for organisert trening


0 Kommentar

Friidrettshefte

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 5. Mai 2020

Her ligger friidrettsheftet for årets sesong: FRIIDRETT_2020.pdf

Grunnet koronaviruset, har vi avlyst alle arrangement før sommerferien. Men som kjent, har det nå blitt oppmykning av koronareglene (f.o.m. 7. mai). Da vil inntil 50 mennesker kunne være i aktivitet sammen, dersom de holder én meters avstand. Vi jobber for å få til et løp i Dæhlenmoen 28. mai og Mohagen bil Cup 24. juni. Følg med her på hjemmesida/ Facebook, hvor vi kommer til å holde dere oppdatert.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline