Velkommen til GAST - stevne søndag 10. mai

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 15. Mar 2020

Brandbu IF friidrett arrangerer kast-stevne søndag 10. mai 2020 på friidrettsbanen i Brandbu. Det blir konkurranse i kule, spyd, diskos og slegge for klasse J/G 13 år og eldre, samt senior.

Påmelding i MinIdrett innen torsdag 7. mai kl. 23.59.

Registrering fra kl. 11.00 og innveiing av kastutstyr. Kastøvelsene starter fra kl. 12.00.

Seks forsøk til alle.

Startkontingent: 100 kroner per øvelse. Premier til de tre beste i hver klasse. I tillegg blir det bestemannspremie til beste junior (jente og gutt) og beste senior (dame og herre) på kr 1000.

Trenger du overnatting?

Lygnasæter Hotell tilbyr overnatting til deltagere med følge

under Nasjonalt kast-stevne søndag 10. mai 2020.

Ring oss på telefon 613 28 613 eller mail lygna@lygna.no

Opplys at dere skal delta på friidrettsstevne i Brandbu.

All fellestrening er avlyst inntil videre, på grunn av Covid-19!

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 14. Mar 2020

Her er link til hva Norsk Friidrett skriver.

Men det betyr ikke at du må sitte stille, for det er ikke forbudt å trene på egenhånd!

Gjør de øvelsene vi gjør på mandags-treninga hjemme.

Ta deg en joggetur eller en intervall-økt.

Finn en bakke og kjør spenst-øvelser.

Finn noe tungt å kast ut på et jorde.

Det finnes ingen begrensninger!

Gull til Lotta og sølv til Magnus i Innendørs UM i friidrett

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 8. Mar 2020

Innendørs UM gikk av stabelen i Bærum idrettspark fredag 6. mars – søndag 8. mars.

Magnus Tuv Myhre løp et offensivt og meget sterkt løp på 1 500 m og det ga sølvmedalje i klasse G20-22. Magnus fikk tiden 3,57,62 s, og ny pers. Jonatan Andersen Vedvik fra Tønsberg Friidrettsklubb vant på tiden 3,56,54. Magnus er normalt god på litt lengre distanser, men nå hevder han seg også godt på 1 500 m. Dette lover veldig bra for utendørssesongen. Gratulerer så mye med flott sølvmedalje, Magnus.

Lotta Flatum Fallingen deltok i kule J18/19 og vant med resultatet 13,18 m. Diskoskasteren Lotta har flere gode resultater å se tilbake på i kule dette året. Hun vant kule i senior NM med resultatet 14,35 m i februar i år og støtet 13,47 under Norgeslekene i januar. Gratulerer med nok et UM gull, Lotta!

Resultater Innendørsstevne 15.02.2020

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 17. Feb 2020

Lørdag 15. februar arrangerte friidrettsgruppa innendørsstevne i kulestøt, samt lengde og høyde uten tilløp. Vi skulle gjerne hatt flere deltakere, men det ble en flott lørdag for de som deltok. Takk for flott innsats av alle som stilte opp.

Ingrid Torlin Erichsen (J18-19) hoppet 1,25 i høyde uten tilløp og tangerte klubbrekorden til Guro Bakken Andersen. I lengde uten tilløp hoppet Ingrid jevnt godt og hadde flere forsøk på 2,26 m.

Guro Kvamme (J18-19) hoppet 2,31m i lengde uten tilløp og satte ny klubbrekord i klasse J 18 -19 år. Guro fikk det ikke helt til i høyde uten tilløp og fikk resultatet 1,05. I kule støtet hun 8,38 m.

Andrine Fjellro Strømnes (J14) hoppet også fint. Det lengste hoppet ble målt til 2,02 m i lengde uten tilløp. I høyde uten tilløp hoppet Andrine 1,05 m.

Her er Resultatlista!

NM-gull i kule

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 2. Feb 2020

Lotta tok et stort steg under helgas innendørs- NM. Hun perset i kule med over 1 meter, og kunne for første gang klatre øverst på pallen i et senior- NM. Lengden 14,35 m er tredje beste av en norsk kvinne i 18-årsklassen noensinne og nummer fem i Europa i U20-klassen. Med dette resultatet er Lotta tatt ut til helga Nordisk landskamp i Helsingfors.

Magnus Tuv Myhre løp en flott 3000 meter på søndag, der han var veldig aktiv, og lenge lå helt i teten. Da spurten startet klarte han ikke helt å følge de raskeste. Han endte på 7. plass med 8.28.33, under 5 sekunder bak vinneren, Marius Vedvik fra Gular. Dette var rett bak persen han satte tidligere i vinter, og hele 16 sekunder raskere enn han løp ute i 2019.