Gulbrandsen & Olimb karusellen - Resultater 6. og 7. løp

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 17. Sep 2020

En sprek gjeng er klare for å løpe 1350 m.

Torsdag 17. september ble siste løp gjennomført i fin høstsol. Resultatene finner dere her: Resultater 7 løp.jpg

Resultater fra løpet 10. september finner du her: Resultater.pdf

Denne fine flokken ville løpe to runder i dag - her var det flere som perset. Gratulerer!

Flotte utøvere klare for start på 450 m. Full innsats av dere alle.

Bilder fra løpet torsdag 10. september:

Takk til utøvere, medhjelper og heiegjeng for flott gjennomført karusell i år.

En stor takk til vår sponsor for karusellen:

NM senior i Bergen

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 17. Sep 2020

For Brandbu stiller 3 sterke utøvere i årets NM. Først ut er Kjetil Røste Ringen, som kaster slegge på fredag kl. 12:20. Kjetil har stilt i NM, hvert år siden 2010. I dette spesielle året har han ikke kastet fra januar – juli, men hatt noen bra økter den siste tiden. Han sliter litt med ryggen, men har nå funnet en bedre teknikk, som ikke plager ham så mye, som de siste årene. Styrken er nå tilbake til det beste han har hatt, og han har gått ned noen kilo, og dermed blitt raskere. Han har kastet 60,63 i sitt eneste stevne i år, og han mener han kan kaste lengre. Pga. tidspunktet for NM er det noen som ikke stiller, så med gode kast, kan det bli alt fra 2. til 4. plass.

Neste ut på fredag er Lotta Flatum. Hun støter kule kl 17:40. Dette er hennes fjerde NM, og i år er hun for første gang medaljekandidat. Hun står med årsbeste i Norge, 13.59, men har 14.35 som (innendørs-) pers. Sensommeren har vært litt trøblete, med betennelse i albuen. Det har blitt tre uker uten støting/ kasting, men mye bra alternativ trening. Det ligger an til å bli en spennende konkurranse mellom tre medaljekandidater. Søndag kl 13.30 står Lottas hovedøvelse diskos på programmet. Også her kan det bli en spennende konkurranse mellom tre jenter. For Lotta blir dette en spesiell helg: kule fredag, 18- årsdag  lørdag og diskos søndag.

Sist ut på fredag er Magnus Tuv Myhre. Kl. 18:27 stiller han i et meget sterkt felt på 5000 m. Magnus er årets løperkomet, og har levert mange svært gode løp denne sesongen. Med mye trening gjennom sommeren, har han klart å holde den gode formen ved like. Han stiller til start med Ingebrigtsen og co, og målsettingen for Magnus er å henge med så lenge som mulig.

Alle våre tre er nevnt i NM- bibelen! Les: NM, BERGEN

Velkommen til 7. løp i Gulbrandsen & Olimb karusellen 2020 - torsdag 17. september

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 10. Sep 2020

Brandbu IF friidrett ønsker velkommen til 7. løp i Gulbrandsen & Olimb karusellen torsdag 17. september. Første start kl. 18.30. Henting av startnr. fra kl. 18.00.

Løpet arrangeres i tråd med helsemyndighetens smittevernregler mht til koronavirus og friidrettsforbundets veileder for konkurranser.

Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som for eksempel feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt almenntilstand, skal ikke delta i på stevnet.

Kun forhåndspåmelding på nett

Vi har gått over til elektronisk forhåndspåmelding.

Gå inn på: https://mosjon.friidrett.no/participant/arrangement.aspx?id=321829#init

Påmeldingsfrist kl. 23.00 dagen onsdag 16. september.

Valgfri distanse: 450 m, 900 m og 1 350 m (Dæhlenmoen)

Det blir trekning av gavekort fra Intersport Brandbu etter løpet.

Karusellen støttes av Gulbrandsen & Olimb:

Resultater GAST-stevnet 13.09.2020

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 5. Sep 2020

Resultatene finner du her

Bestemannspremier GAST-stevnet
KlasseØvelseUtøverKlubbResultatPoeng
Gutter 16Slegge 5kgØystein Solheim HyttenTønsberg Friidrettsklubb61,201092
Jenter 17Slegge 3kgRuth-Magrethe Austad NilsenModum Friidrettsklubb58,951179
Menn SeniorKule 7,26 kgMarcin Tomasz GasiorowskiBegnadalen IL15,82846

Resultater - Gulbrandsen og Olimb karusellen - klubbmesterskap 3. september

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 5. Sep 2020

Klubbmesterskap i terrengløp med ble arrangert torsdag 3. september med mange flotte løpere på plass i Dæhlenmoen. Mali Jåvoll Hagen og Hans Jørgen Kvåle ble klubbmestere. Resultatene finner du her: GOK 5 2020 Resultater.pdf

Etter løpet var premieutdeling og servering på friidrettsbanen. Takk til dere alle for deltakelsen.

Det blir terrengløp i Dæhlenmoen også torsdag 10. september og torsdag 17. september. Oppmøte kl. 18.00.

De yngste er i gang med løpet sitt. Flott innsats av alle.

Klare for start 1 350 m.

Klubbmester, Hans Jørgen, i gang med løpet sitt.

Klubbmester, Mali Jåvoll Hagen, har fått tre napp i pokalen og får den til odel og eie. Gratulerer!

Vi takker Gulbrandsen & Olimb for støtten til gjennomføring av terrengløpene.

Levert avIdrettenOnline