Brandbuløpet skifter navn til Lygnaløpet - Ny løpetrase

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 19. Jul 2018

Det tradisjonelle Brandbuløpet får ny trase og nytt navn i høst.

 

Start og mål blir lagt til Lygna, og løpet får navnet Lygnaløpet.

Løpet arrangeres lørdag den 8. september.

 

Distansene blir på henholdsvis tolv kilometer for de aktive, seks kilometer for trimmerne og én kilometer for de yngste barna.

 

Nytt av året er at arrangørene gir 10.000 kroner til en av deltakerne. Beløpet trekkes blant alle som deltar. Vinneren må gi beløpet til en bestemt organisasjon.

 

Innbydelse til Lygnaløpet: Lygnaløpet_program_2018.pdf

Lygnaløpet har egen side på facebook. Mer informasjon legges ut på: www.facebook.com/lygnalopetBrandbu-utøver skal representere Norge i Abu Dhabi

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 18. Jul 2018

Norges friidrettsforbund (NFIF) har tatt ut Lars Aleksander Ruud fra Brandbu Idrettsforening til å representere Norge i Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019. Dette er et breddeidrettsarrangement som primært har som mål å gi utøvere motivasjon til ytterligere aktivitet i idrettslagene.

Lars Aleksander Ruud ble tatt ut etter en helhetsvurdering hvor blant annet deltagelse i serien Friidrett Grand Prix ble vektlagt. I tillegg ble utenomsportslige krav vurdert, som riktige holdninger og sportslige verdier som er i tråd med NFIF sine verdier .

Brandbu IF er svært stolt over at en våre utøvere er tatt ut til å representere Norge under Special Olympics World Games. Vi ser på dette som en anerkjennelse av det arbeidet vi, i samarbeid med Civitan Hadeland, i lengre tid har gjennomført med både treningstilbud for funksjonshemmede og som arrangører av Friidrett Grand Prix- stevner.

 

Lars Aleksander gleder seg til å delta på lekene i Abu Dhabi i mars 2019. Dette er veldig moro og Brandbu IF ønsker Lars Aleksander lykke til med forberedelsene til lekene og gratulerer med uttaket.Resultater Boysen Memorial 2018

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 9. Jul 2018

Magnus Tuv Myhre løp en bra 5 000 m på Bislett torsdag 5. juli. Han løp på tiden 15,38,42. Med dette resultatet er han kvalifisert til Junior NM på 5 000 m. Vi gratulerer!EM U18

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 8. Jul 2018

Lørdag deltok Lotta i EM U18 i Györ. Målet var å komme videre fra kvalik til konkurransen søndag. Før mesterskapet var hun ranket som nr. 8, så det var gode muligheter for å bli blant de 12. Dessverre gjorde Lotta sesongens dårligste kast. Hun gikk dermed ikke videre. Tøft der og da, men erfaring å ta med seg videre!VU-spelen i Göteborg

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 2. Jul 2018

I helga deltok Lotta i Världsungdomsspelen i Göteborg. I klassen flickor 17 (2001/02) deltok det 25 jenter. Et par av de beste avstod fra konkurransen, for å lade opp til EM neste helg. Lotta ønsket imidlertid å spisse formen med en større konkurranse. Lotta ledet hele veien, men hadde som mål å ta stevnerekorden. I siste og avgjørende kast, fikk hun godt drag på diskosen og slo rekorden med nesten 1 meter. Resultat 46,63 m. Nesten 8 m foran nr. 2. 

Nå gjelder det bare å hvile seg i toppform til neste helg. Lørdag er det kvalifisering, hvor de 12 beste går til finale søndag. På Europastatistikken er hun nr. 7 i U18- klassen. Med et solid kast, slik som i helga, bør det holde til finaleplass. Lykke til med mesterskapet!


Levert av IdrettenOnline