Kajakkgruppa har hatt sitt første Grunnkurs

Postet av Brandbu IF den 21. Jul 2014Ved kajakkgruppas første Grunnkurs i padleteknikk, ble det uteksaminert 9 stk. med Våttkort hav. Vi fikk god respons når vi la ut invitasjon til kurs og det kom deltakere fra Lunner i sør, til Enger i Søndre Land.

Vi var så heldige at vi hadde fått Johnny Hundershagen fra Nes på Romerike, som kursholder. Meget kunnskapsrik og dyktig padler som med sin gode formidlingsevne og pedagogisk fremgangsmåte, skapte trygghet og utrolig fin stemning i gruppa.

Kurset ble holdt over tre kvelder, mandag-tirsdag-onsdag. På kursets siste dag, hadde vi også besøk av Avisen Hadeland, som i dagens avis har avsatt en helside på sporten til oss. Veldig flott reklame.

 Med bakgrunn i kurset og en bedre forståelse av sikkerheten rundt padling, vil kajakkgruppa gå igjennom reglene for tildeling av nøkler. Dette er viktig og en nødvendighet for sikker og trygg adferd på vann og sjø.

Vi fikk også demonstrert hvordan en kan rulle rundt med kajakk, og dette blir nok tema for et eget kurs. Her kan dere alle se hvordan det ser ut fra padlerens cockpit;


Hvis det er flere som ønsker alsidig og alternativ trening om sommeren, er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Kajakkgruppa ved Ove Nordberg

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline