Gull og sølv til Erik, sølv til Kjetil i Jr NM i friidrett i Fredrikstad

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 11. Aug 2014

Erik tok en gledelig andreplass i lengde. Han lå på 4. plass inntil siste omgang og hadde allerede satt ny pers med 6,71, men bestemt seg for at en fjerdeplass ville han ikke ha. I siste omgang, med 2,1 i motvind, tro han til med perfekt planke og landet på 6,93.
På søndag slet han med å få det helt til i tresteg. Han innledet med 14,41 og hadde så videre fire mislykkede hopp. Da han som siste hopper allerede hadde vunnet tro han igjen til med et kjempehopp. Denne gangen landet han på 14,92, bare 5 cm fra mesterskapsrekorden.
Begge resultatene er selvfølgelig krets- og klubbrekorder. 
Kjetil hadde en skikkelig duell med Jørgen Austnes. To ganger ledet Kjetil, men han endte opp med 62,45, en halv meter bak Jørgen. Han hadde flere kast over 60 meter, så han var relativt fornøyd med kastinga, men ikke plasseringa. Han ble også nr. 4 i diskos og nr. 5 i kule.
Borghild hoppet lett over 1,55, men dessverre ikke høyere denne gangen. Dette ga en 8. plass. Hun kom for nærme lista på 1,60 hoppene.


Erik med perfekt planke. Dommeren måtte ned å kikke for å se om det var overtramp, noe det heldigvis ikke var.Inn for landing og sølvmedalje med 6,93Erik, Amund Sjursen (7,45) og Marius Bull HjeltnesKjetil måtte se seg slått med en halv meter av Jørgen Austnes. Men dette var Kjetils nest lengste kast (62,45) noensinne. Revansjen kommer i Sr NM om to uker!Kjetil, Jørgen Austnes (62,95) og Martin RoeIgjen satte Erik ny pers i siste omgang, denne gangen med 14,92 i tresteg.Bare nesten for Borghild i høyde. Hun endte på 8. plass med 1,55. Men potensiale til medalje i UM har hun!
Erik, Borghild og Kjetil var tilfredse med innsatsen under årets Jr NM i FredrikstadKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline