Kjetil over U23 EM-kravet på Løten, og gull til Guro og Kjetil i Østlandsmesterskapet.

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 24. Mai 2015
I et stevne på Løten 2. pinsedag kastet Kjetil 64,58, som er langt over kravet til U23 EM i Tallinn i juli. Stabiliteten er meget god, og han hadde alle kast over 60 meter, og det nest lengste var 63,54, som også var over den gamle persen. Se hva Kjetil sier til Hadeland her.Guro hadde et riv på 1,55, men gikk over 1,60 og 1,65 i første forsøk. Hun var da allerede Østlandsmester, men prøvde seg også på 1,70, som hun ikke greide denne gangen. Hun manglet litt av den nervøsiteten og tenningen, som trengs for å yte maksimalt, selv om dette var hennes første seniorkonkurranse.
Lengde var en del av Norwegian Grand Prix, men med bare 6 deltakere. Guro fikk nesten ikke til noen ting, og landet på 4,95, som ga 3. plass i Østlandsmesterskapet.
Kjetil vant ikke uventet også gull, etter et kast på 61,25, 10 meter foran nr. to. Dette var Kjetils fjerde stevne over 61 meter i år, noe som viser god stabilitet.

Erik Lund, nå BUL, hadde ikke en god dag i lengde, men som så ofte før tok han seg sammen i 6. omgang og vant lengde med 6,65.

Flere bilder finner dere her

Resultatene finner dere herx
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline