Gull til Lotta og sølv til Magnus i Innendørs UM i friidrett

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 8. Mar 2020

Innendørs UM gikk av stabelen i Bærum idrettspark fredag 6. mars – søndag 8. mars.

Magnus Tuv Myhre løp et offensivt og meget sterkt løp på 1 500 m og det ga sølvmedalje i klasse G20-22. Magnus fikk tiden 3,57,62 s, og ny pers. Jonatan Andersen Vedvik fra Tønsberg Friidrettsklubb vant på tiden 3,56,54. Magnus er normalt god på litt lengre distanser, men nå hevder han seg også godt på 1 500 m. Dette lover veldig bra for utendørssesongen. Gratulerer så mye med flott sølvmedalje, Magnus.

Lotta Flatum Fallingen deltok i kule J18/19 og vant med resultatet 13,18 m. Diskoskasteren Lotta har flere gode resultater å se tilbake på i kule dette året. Hun vant kule i senior NM med resultatet 14,35 m i februar i år og støtet 13,47 under Norgeslekene i januar. Gratulerer med nok et UM gull, Lotta!