Gratulerer med dagen, Odd!

Postet av Brandbu IF - Friidrett den 29. Jul 2020

Foto: Guro Gulstuen Nordhagen

Friidrettsgruppa vil i dag hylle vår kjære jubilant, Odd Hovi. Gratulerer så mye med 80 års dagen.

Odd er en sprek og aktiv mann i friidrettsgruppa, sin alder til tross. Engasjert og interessert som han er. Han holder seg i form og er observert på banen for trening til idrettsmerke. For et par år siden gjennomførte han idrettsmerke for 50 gang, og han trener fortsatt for å klare merke, så det blir nok flere merker framover. Det er utrolig sprekt og flott gjort.

Som ungdom var Odd mellomdistanseløper og leverte meget gode resultater. Klubb-rekorden på 1 500 m på tiden 3:53:2 ble satt i 1968, og det skulle gå hele 52 år for noen klarte å ta den. Gjennom årene har du motivert våre løpere til å ta denne rekorden. På Bislett 15. juli i år lykkes det. Magnus satte ny klubb-rekord på tiden 3:49:80. Det ble vel en fin bursdagsgave til vår kjære jubilant!

Selv om det er løping som ligger ditt hjerte nærmest, Odd, så er du interessert i all friidrett; både løp, hopp og kast. Odd er ofte den første til å gratulere når en utøver markerer seg, eller har perset. Dette er noe utøverne setter utrolig stor pris på.

Odd er fortsatt primus motor for terrengløpene og han ble veldig lei seg for at disse ble korona-utsatt i vår, men i september er vi i gang igjen, Odd. Vi gleder oss, og setter pris på at du fortsatt er med på å motivere våre utøvere til dyst i Dæhlenmoen.

Vi må få takke deg for ditt store engasjement i friidrettsgruppa. Du stiller trofast opp på alle stevner og hjelper til, og du følger med på det som skjer i Brandbu. Du er en utrolig stor motivator for både aktive og oss som tilrettelegger for aktivitet. Du heier på oss alle og inspirerer til innsats. Det er utrolig verdifullt for oss alle at du bidrar med all din kunnskap, motivasjon og engasjement.

Vi ønsker deg en flott 80 årsdag og feiring med familie og venner.

Hilsen oss i friidrettsgruppa